header image

Ble hjemme i dag og vondt i foten :(

Posted by: vidunder | 28. april 2010 | 1 Comment |

Det ble til at jeg ble hjemme i dag. Hadde tlf på vekking klokka seks, men orket ikke stå opp. Ble til at jeg sov til 11. Så da dro jeg like så greit ikke på skolen i dag. Ingen prøve eller framføring da gitt. Huff, nå er jeg redd læreren ikke har nok karaktergrunnlag på meg og det skremmer meg noe sinnsykt!

Fikk mail av Rådgiveren før i dag om at han ville at jeg skulle komme innom, noe jeg ikke orker. Skal jo på jobb i dag så er ikke vits å dra dit først, sitte der i noen få minutt og ikke få noe utav det. Niks.

Drar innom i morgen og få høre om han har noe lurt å si eller noe skolehjelp til meg så jeg ikke stryker med. Det er på tide ihvertfall!

Etter at jeg ødela foten noe grundig for en måned eller to siden har jeg hatt så vondt i den, gjør vondt å sitte, gå, stå eller sykle. For busskort har jeg ikke lengre.. det er altfor dyrt. Så skal jeg noe sted sykler jeg og det gjør innmari vondt.

fikk ikke posta dette før jeg dro til jobben. Det gikk bra på jobb faktisk, og fikk snakka litt ut med ei som var ei ganske god vennine. Det trengtes. Etter jobben dro jeg til kirka, der var en venn av meg. Han er en så god person. Vi er så like selv om det er mange års forskjell. Satt der og drakk te og snakket i over en time. Godt.

Sykla hjemover, så henta jeg en pakke på butikken. Masse hudpleieartikler fra Dermalogica-Clean Start. Håper virkelig dette hjelper, for det kosta meg en liten formue. Tenkt å begynne med dette i morgen og se hvordan det virker den neste mnd.

Får legge meg snart. Skal bare se og lukte på produktene først, hehe.

Håper det blir en fin dag i morgen også. Må prøve å se lysere på ting..

Gode ønsker.

Vidunderet<3

under: Depresjon

Responses -

Jeg tror kanskje du burde ha sterkere medisinering enn bare å prøve johannesurt. Går du i terapi? Får du hjelp av legen din?

Noen ganger klarer man ikke komme seg opp igjen selv, da er det viktig å søke hjelp før det går for langt.

Lykke til!

Leave a response -

Your response:

Categories